راهنمای راهاندازی پرداخت آنلاین در فرم ساز
نحوه راهاندازی پرداخت آنلاین در فرم های آنلاین
در این ویدئو کاربر مهمان ابتدا ثبت نام کرده و اطلاعات او توسط مدیر سیستم بررسی میشود در صورت موافقت لینک صفحه ی ورود برای او ارسال خواهد شد
در این ویدئو یکی از روش های احراز هویت توضیح داده شده است که اپراتور ابتدا شخص را ثبت نام کرده و جهت تکمیل ثبت نام لینک ویرایش فرم در اختیار شخص قرار میکیرد. بعد از تکمیل، شخص به صفحه ی ورود رفته، احراز شده و به فرم اصلی دسترسی پیدا خواهد کرد
در این روش از احراز هویت اپراتور کاربران مهمان را ثبت نام کرده و لینک صفحهی ورود و اطلاعات ورود را در اختیار آنها قرار میدهد. در صفحه ی ورود کاربران مهمان احراز شده و به فرم مورد نظر دسترسی پیدا خواهند کرد.
در این حالت از احراز هویت کاربر مهمان ثبت نام کرده و به صفحه ی ورود منتقل میشود. با وارد کردن موبایل یا شناسه کاربری و رمز عبور به فرم مورد نظر دسترسی پیدا خواهد کرد
مشاهده ویدئوهای بیشتر
نحوه راهاندازی پرداخت آنلاین در فرم های آنلاین
با اتصال به ربات پیام رسانها مانند بله، گپ، تلگرام از ثبت و ویرایش فرمها مطلع شوید
ارسال اطلاعات مشخص از طریق آدرس لینک فرم
راهنمای اعمال محدودیت بر اساس نیاز
مشاهده مقالههای بیشتر
قرار دادن پیغام و دکمه های پرداخت مختلف جهت هدایت به درگاههای پرداخت متفاوت
راهنمای نحوه تنظیم پیغام ثبت فرم و درج اطلاعات فرم در پیغام ثبت
نحوهی تنظیم فیلد لیست مرتبط در فرم ساز و کاربردهای آن در فرم آنلاین
مشاهده سوال پرسش و پاسخهای بیشتر
در تنظیمات فرم بخش وارد بخش "محدودیت ثبت" شده و در قسمت "محدودیت بر اساس مقدار تعیین شده" گزینه "گزارش ورودی اطلاعات" را بزنید. در پنجره باز شده می توانید کد دانشجویی و هر کدام چند بار اقدام به ثبت کرده اند را می توانید مشاهده نمایید. و از بخش پاکسازی می توانید تعداد ثبت اطلاعات را صفر کرده که دوباره بتوانند اطلاعات ثبت نمایید.
رنگ شناسایی فرم: برای شناسایی بهتر فرم ها برای هم فرم یک رنگ توسط سیستم در نظر گرفته می شود، کاربر میتواند نسبت به نیاز خود رنگ فرم را تغییر دهید.
بعد از مقدار دهی هر فرم (ثبت اطلاعات فرم) می توان تنظیم کرد که ایمیلی ارسال شود (در سه زمان این ایمیل ارسال میشود، هنگام " ثبت و ویرایش فرم"، "ثبت فرم" و "ویرایش فرم" در بخش شرط هر ایمیل مشخص میشود).
چندین بسته ایمیل میتوان ارسال کرد، با استفاده از گزینه "افزودن" می توان بسته ایمیل جدیدی را تولید کرد.
بعد از مقدار دهی هر فرم (ثبت اطلاعات فرم) می توان تنظیم کرد که پیامکی ارسال شود (در سه زمان این پیامک ارسال میشود، هنگام " ثبت و ویرایش فرم"، "ثبت فرم" و "ویرایش فرم" در بخش شرط هر پیامک مشخص میشود).
چندین بسته پیامکی میتوان ارسال کرد، با استفاده از گزینه "افزودن" می توان بسته پیامکی جدیدی را تولید کرد.
بعد از ثبت فرم میتوان کارتابلی را برای کاربران سیستم ارسال کرد.
نمایش پیام: بعد از ثبت فرم در خارج از CRM و پنل پشتیبانی میتوان پیغام دلخواهی را برای کاربر نمایش داد.
در این بخش میتوان محدودیتهایی را برای ثبت فرم ایجاد کرد مثلا فرم در یک بازه زمانی خاصی قابل ثبت باشد یا از هر دستگاه فقط یک بار بتوان فرم ثبت کرد.
محدودیت فیلد یکتا: اگر در طراحی فرم و در تنظیمات فیلد یا فیلدهایی گزینه "یکتا" فعال شده باشد، در صورتی محدودیت یکتا بودن پیش آید پیغام فوق به کاربر نمایش داده میشود.
در بخش دسترسی میتوان مشخص نمود که فرم در کدام بخش قابل دسترسی باشد و چه فیلدها برای کدام گروههایی قابل نمایش و ثبت باشد.
دسترسی
سریع:
در این بخش می توان دسترسی فرم مربوطه
را به کاربرهای دیگر نیز اضافه نمود. با انتخاب کاربرهای مورد نظر و زدن دکمه
تایید، دسترسی کامل این فرم به کاربرهای انتخاب شده داده میشود. این پنجره
بعد از ثبت فرم نیز نمایش داده میشود
دسترسی بر اساس فیلترهای فرم:
برای محدود کردن مشاهده اطلاعات فرم ها می توان از دسترسی بر اساس فیلتر استفاده نمود. روش کار به اینصورت می باشد که مدیر سیستم فیلتر را در بخش جستجوی اطلاعات ایجاد می نماید و آن فیلتر را ذخیره می نماید و آن فیلتر را به کاربران دیگر دسترسی میدهد. در صورتی که کاربر فقط دسترسی فیلتر را داشته باشد فقط اطلاعات آن فیلترها را مشاهده می نماید.
برای
ایجاد "دسترسی بر اساس فیلترهای فرم" اول وارد صفحه جستجوی فرم شده و
فرم مربوطه را انتخاب نمایید و گزینه فیلتر را بزنید. فیلتر مورد نظر را ایجاد
کرده و فیلتر را با نام مناسبی ذخیره نماید.
سپس وارد بخش "دسترسی" در تنظیمات فرم مربوطه در "مدیریت فرم" شوید. در صورتی که فیلتری را برای فرم ایجاد کرده باشید. در بخش "دسترسی بر اساس فیلترهای فرم" لیست فیلترها و کاربران نمایش داده می شود، با انتخاب فیلتر برای کاربر ، زمانی که کاربری وارد شود و لیست اطلاعات فرم را مشاهده کند فقط نتایج فیلترهایی را که برای او دسترسی داده ای را خواهد دید ، یا اگر دسترسی ثبت اطلاعات داشته باشد فقط می تواند بر اساس موارد دسترسی داده شده در فیلتر آنرا ثبت نماید.
برای استفاده از reCAPTCHA گوگل نیاز است که سایت خودتان را ثبت و API Key را دریافت کنید
سایت خود را از طریق این لینک در گوگل ثبت کنید
https://www.google.com/recaptcha/admin/create
1.در بخش Lable یک نام به صورت دلخواه وارد کنید.
در ادامه همین بخش در زیر ادیتور باید شرایط نمایش دادن پیغام مذکور را مشخص نمایید . برای نمایش پیغام مربوط به ثبت فرم باید از بخش شرطها گزینه ثبت فرم را انتخاب کرده و در بخش شرایط، گزینه افزودن شرط را بزنید و مانند عکس زیر شرط مربوطه را در این بخش بسازید و در پایان تنظیمات خود را ذخیره نمایید .
ب : پیاده سازی پیغام مربوط پرداخت موفق:
مطابق عکس زیر با استفاده از گزینه افزودن پیغام یک کادر جدید در صفحه بسازید.
در بخش سایر تنظیمات شرط اجرا و نمایش دادن پیغام را برابر با ثبت و ویرایش فرم قرار داده و با استفاده از گزینه افزودن شرط، پرداخت آنلاین را انتخاب نمایید و وضعیت آن را برابر با پرداخت شده قرار دهید. این پیغام پس از پرداخت موفق برای کاربر نمایش داده شود و در پایان تنظیمات خود را ذخیره نمایید.
ج : پیاده سازی پیغام مربوط پرداخت ناموفق :
با استفاده از گزینه افزودن پیغام یک کادر جدید در صفحه بسازید. در کادر ادیتور جدید که نمایش داده میشود. قالب مورد نظر خود را ساخته و از منوی مشخص شده (در بخش قبل) اطلاعات وضعیت پرداخت، نتیجه پرداخت، کد رهگیری و تاریخ پرداخت را به صفحه اضافه نمایید.
در بخش سایر تنظیمات شرط اجرا را برابر با ثبت و ویرایش فرم قرار داده و با استفاده از گزینه افزودن شرط ، پرداخت آنلاین را انتخاب نمایید و وضعیت آن برابر با پرداخت ناموفق قرار دهید. این پیغام پس از پرداخت ناموفق برای کاربر نمایش داده شود و در پایان تنظیمات خود را ذخیره نمایید .
اگر تمایل دارید که از بازدید فرمتان در طول روز با خبر شوید، قطعاً به نرم افزارهایی جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات ورودی خود نیاز دارید. در بستر وب یک برنامه تحلیلگر، نرم افزاری تحت وب است که وظیفه ردیابی، اندازه گیری و آنالیز ترافیک وب سایت شما را به عهده دارد. ده ها نرم افزار بسیار عالی در این زمینه وجود دارند که یکی از بهترین آن ها گوگل آنالیتیکس(Google Analytics) است.
این برنامه به صورت رایگان از سوی گوگل ارائه شده است و به شما کمک میکند تا دید بهتر و دقیقتری نسبت به بازدیدکنندگان وبسایت خود داشته باشید. برخی از خدمات ارائه شده توسط این نرم افزار عبارت اند از:
کاربران از کدام شهرها و کشورها فرم شما را بازدید کرده اند؟
بازدید کنندگان از طریق چه سایت هایی وارد فرم شما شده اند؟
چه مدت افراد در فرم شما بوده اند؟
آن ها برای دیدن فرم شما از چه وسیله ای استفاده کرده اند؟
این ابزار به طور گستردهای با دیگر نرم افزارهای بهینهسازی، بازاریابی و فروش به کار میرود تا متخصصان وب، تحلیل کاملتر و دقیقتری نسبت به عملکرد هر وبسایت و یا هر فرمی داشته باشند. در ادامه نحوهی استفاده از گوگل آنالیتیکس شرح داده شده است.
برای استفاده از گوگل آنالیتیکس شرطی پیش روی شما قرار می گیرد. شما یک حساب گوگل یا همان جیمیل داشته باشید
به دلیل تحریم بودن این سرویس باید از نرم افزارهای تغییر IP استفاده نمایید
گام اول: به وبسایت گوگل آنالیتیکس مراجعه کنید. سپس از منوی بالا سمت راست صفحه، گزینهی Start for free کلیک کنید.
در صورت داشتن حساب کاربری جیمیل در صفحه باز شده، sign in میکنید.
گزینه ایجاد اکانت جدید را بزنید
1.یک نام دلخواه برای اکانت خود وارد نمایید
2. و دکمه Next را بزنید
3.نام فرم خود را در این قسمت وارد تا در صورتی که چندین فرم داشته باشید بتوانید به آنالیز آنها به راحتی دسترسی پیدا نمایید
4.در بخش انتخاب منطقه زمانی "ایران" را انتخاب نمایید
5.گزینه "Show advanced options" را انتخاب نمایید
6.بخش مورد نظر را فعال نمایید
7.در این قسمت آدرس فرم خود را وارد نمایید بدون https
8.گزینه "Create a universal Analytics property only" را انتخاب نمایید.
9. و دکمه Next را بزنید
در بخش بعدی اطلاعات خواسته شود را وارد نموده و گزینه "Create" را بزنید
بعد از ایجاد اطلاعات، در بخش "Tracking info" گزینه "Tracking Code" را انتخاب نمایید
کد نمایش داده شده که به صورت ترکیبی از حروف UA و یک سری عدد است را کپی نمایید(نمونه کد UA-1412253629-2)
در قسمت تنظیمات فرم مورد نظر وارد شده و در بخش تنظیمات عمومی با فعال کردن گزینهی "فعالسازی گوگل آنالیتیکس" و در کادر نمایش داده شده کد کپی شده را وارد کنید.
7. بعد از اضافه کردن کد، به سایت گوگل آنالیتیکس برگردید و حساب کاربری و نام دلخواهی که ابتدا وارد کردهاید را انتخاب کنید
حالا میتوانید آمارهای مختلف فرم را در گوگل آنالیتیکس مشاهده نمایید.
مشاهده بیشتر راهنمای متنی
فقط برای ایجاد فرم جدید کاربر دارد.
به طور مثال یک لینکی به فردی داده میشود و وقتی لینک باز میشود. یک فرم برای ثبت جدید باز می شود حال می توان مقادیری از آن فرم را به صورت پر شده برای فرد نمایش داد .
قابل ویرایش: یعنی دیتای فیلد را در هنگام ثبت بتونه تغییر بده ( مثلا فیلد عدد داخل آن زدیم 100، اون قرد بتواند تغییر دهد و بزنه 200)
رمز نگاری شده: دیتای فیلد را می تواند پر کند ولی چیزی که ما فرستادیم در دیتابیس ذخیره میشود (در مثال بالا همون فیلد عدد داخلش خالیه و فرد میزنه 200 ولی موقع ثبت 100 ذخیره میشه )
اگر فیلد مرحله در فرم خود گذاشته باشید و ذخیره کرده باشید ، این تنظیم برای شما نمایش داده میشود که در آن میتوان نمایش مراحل را در بالای فرم غیرفعال کرد
همانگونه که از کلمهی احراز هویت مشخص است گاهی لازم است برای فرمهایی که طراحی میشود صحت یک سری از اطلاعات وارد شده و یا هویت افراد بررسی شود تا اجازهی دسترسی به فرم به شخص داده شود تا بتواند اطلاعات جدیدی ثبت کند. با استفاده از فرم ساز آنلاین فرم افزار به راحتی میتوانید برای فرمهای مهم خود احراز هویت کنید و نحوهی احراز را خودتان تعیین کنید همچین میتوان برای احراز هویت فرمهای ثبت نام، استخدام، آزمون و... شرط قرار دهید و بر اساس مقادیر دلخواه اجازهی ورود یا عضویت بدهید. در فرم ساز فرم افزار امکان قرار دادن قالب متناسب با فرم، ارسال ایمیل پیامک و پیام با رباتهای پیامرسان وجود دارد که در احراز هویت کاربران امری بسیار حائز اهمیت است.
برای احراز هویت در فرم ساز فرم افزار بایستی فرمی را جهت احراز هویت طراحی و سپس تنظیم نمایید تا برای فرمی دیگر استفاده شود.
به طور کلی احراز هویت به دو صورت تقسیم بندی میشود که اولین حالت با استفاده از شناسه کاربری و رمز عبور بوده و در حالت دوم احراز دو مرحله ای با پیامک است.
برای درک و یادگیری بهتر فرمهای زیر طراحی شده است و روند تنظیم هر بخش گام به گام آموزش داده خواهد شد.
در مرحلهی اول فرض را بر این امر میگیریم که قصد داریم آزمون آنلاین برگزار کنیم. ابتدا با استفاده از فیلدهای موجود آزمون مورد نظر را طراحی و نام آزمون را "آزمون کلاس دوم الف" میگذاریم در ادامه با هدف جلوگیری از شرکت افرادی غیر از دانش آموزان کلاس دوم الف فرم احراز هویت برای آزمون طراحی و تنظیم میکنیم. برای انجام این کار چند روش پیش روی ماست که هر یک از این روشها را جهت آموزش بررسی خواهیم کرد.
برای اینکه دانش آموزان کلاس دوم الف بتوانند وارد صفحهی آزمون شوند بایستی برای هر کدام از آنان یک شناسهی کاربری و رمز عبور در نظر بگیریم توجه داشته باشید که شناسه کاربری برای هر شخص بایستی منحصر به فرد باشد. با این حساب یک فرم جدید ایجاد و نام آن را "احراز هویت دانش آموزان کلاس دوم الف" قرار میدهیم. در صفحهی طراحی فرم یک فیلد متن برای شناسه کاربری و یک فیلد رمز عبور برای وارد کردن رمز عبور قرار میدهیم. فرمت فیلد متن را بر روی کدملی قرار میدهیم.
بعد از ذخیره از زبانهی تنظیمات بر روی منوی احراز هویت کلیک میکنیم. در صفحهی باز شده بایستی فرم را به عنوان فرم احراز هویت انتخاب کنیم سپس با فعال کردن گزینهی "احراز هویت با شناسه کاربری و رمز عبور" برای سیستم مشخص خواهیم کرد که چه فیلدهایی به عنوان شناسه کاربری و رمز عبور مورد بررسی قرار گیرند. به همین منظور از لیست کشویی شناسه کاربری "فیلد کدملی" و از لیست کشویی رمز عبور "فیلد رمز عبور" را انتخاب میکنیم. توجه داشته باشید که در لیست کشویی رمز عبور تنها گزینهای که نمایش داده میشود فیلد رمز عبور خواهد بود پس در هنگام طراحی فرم دقت کنید که حتما از فیلد رمز عبور استفاده کردهاید. در ادامه میتوان در کادر توضیحات، توضیحات لازم برای دانش آموزان را یادداشت کرد که در اینجا برای آگاهی دانش آموزان نحوهی ورود اطلاعات در فیلدها را به عنوان راهنما نوشتهایم که میتوانید در تصویر مشاهده نمایید.
در ادامه از لیست کشویی"انتخاب فرمهایی که پس از احراز هویت در دسترس هستند" فرمی که در آن آزمون را طراحی کردهایم و قصد داریم برای دانش آموزان پس از احراز هویت نمایش داده شود را انتخاب میکنیم. توجه داشته باشید که میتوان فرمهای دیگری هم انتخاب کرد ولی فرمی احراز میشود که پیش فرض قرار گیرد.
در نهایت مدت زمانی که فرم احراز برای آزمون فعال باشد را میتوان بر حسب دقیقه مشخص کرد. تغییرات اعمال شده را ذخیره میکنیم. با کلیک بر روی "دریافت لینک ورود" میتوان لینک فرم احراز هویت را کپی نمود و در زمان مقرر در اختیار دانش آموزان قرار داد.
در مرحله آخر کافیست از منوی ارسالیها، زبانهی ثبت اطلاعات جدید با انتخاب فرم احراز هویت دانش آموزان کدملی دانش آموزان و تاریخ تولد آنان را وارد کنیم. در این حالت کد ملی و تاریخ تولد هر شخص در سیستم ثبت خواهد شد و در زمان احراز هویت اطلاعات وارد شده از سوی دانش آموزان بررسی میشود و در صورت عدم مغایرت اجازه ورود به آزمون داده خواهد شد و در غیر این صورت پیام نامعتبر بودن اطلاعات وارد شده برای دانش آموز نمایش داده میشود.
فرم زیر جهت نمونه طراحی شده است. کد ملی و رمز عبوری که به عنوان مثال خواهید دید در سیستم ثبت شده است تا با وارد کردن آنها بتوانید روند فرم احراز هویت را مشاهده کنید.
در صورتی که بخواهیم برای احراز هویت از ارسال پیامک استفاده کنیم کافیست در فرم احراز هویت دانش آموزان فیلد موبایل قرار دهیم. قرار دادن هر فیلد دیگری در این فرم بلامانع و به صورت اختیاری است اما وجود فیلد موبایل برای ارسال پیامک ضروری است. بعد از ساخت فرم وارد زبانه تنظیمات، منوی احراز هویت شده و مانند حالت قبل گزینه "از طریق این فرم احراز هویت انجام شود" را فعال کرده و این بار گزینه "احراز هویت دو مرحلهای با پیامک" را فعال خواهیم کرد. لیست کشویی موبایل را برابر با "فیلد موبایل" قرار میدهیم. اگر در طراحی فرم از فیلد دیگری برای شناسه کاربری استفاده کرده باشیم در لیست کشویی "فیلد شناسه کاربری" آن فیلد را انتخاب میکنیم در غیر این صورت میتوان "موبایل" را انتخاب کرد که در این مثال ما هم از موبایل به عنوان شناسه کاربری استفاده خواهیم کرد. لیست کشویی مربوط به "فرستنده پیامک" را میتوان بر روی فرستنده فرم افزار و یا فرستندهی پیامکی که تعریف کردهایم قرار دهیم. در ادامه در فیلد "متن پیامک تایید" میتوان پیام مورد نظر جهت پیامک برای دانش آموز را مشخص کرد. توجه داشته باشید که وجود پارامتر VerifyCode در متن پیامک الزامی است و در حالت پیش فرض این پارامتر در فیلد "متن پیامک تایید" قرار دارد. باقی مراحل مربوط به این روش نیز مانند روش اول است. بعد از پایان تنظیمات لینک صفحهی ورود قابل کپی است. در ادامه از منوی ارسالیها و در زبانهی ثبت اطلاعات جدید شماره موبایل دانش آموزان را در هر فرم ثبت خواهیم کرد.
فرم زیر جهت نمونه طراحی شده است. شماره موبایلی که به عنوان مثال خواهید دید در سیستم ثبت شده است تا با وارد کردن آنها بتوانید روند فرم احراز هویت را مشاهده کنید.
در دو حالت قبلی شرط بر این بود که ما در بخش ارسالیها اطلاعات هویتی افراد مانند شناسه کاربری، رمز عبور و موبایل را در سیستم وارد کنیم اما اگر نخواهیم این کار را انجام دهیم حالت دیگری هم وجود دارد زیرا گاهی ممکن است کسانی که میخواهند فرم را پر کنند را نشناسیم.
به عبارت دیگر در صورتی که نخواهید اطلاعات شخص را به صورت دستی در سیستم وارد کنید شخص بایستی در سیستم ابتدا عضو شود و سپس با شناسه کاربری و رمز عبور یا به صورت پیامک بتواند ورود کند.
نکته: در شرایطی که لازم است شخص ابتدا در سیستم عضو شود(همین مثال) بایستی لینک فرم را از زبانهی اشتراک کپی و در اختیارشان قرار دهید.
به عنوان مثال قصد داریم برای آموزشگاه خود تعدادی نیرو جذب کنیم و فرم استخدام و معارفه طراحی شده است. نکته بسیار مهم در جذب نیرو این است که افراد بایستی حتما مدرک فوق لیسانس و 3 سال سابقه کار داشته باشند. قطعاً تعداد زیادی فرم ثبت خواهد شد و بررسی افرادی که هم مدرک فوق لیسانس و 3 سال سابقه کار داشته باشند زمانگیر خواهد بود. تصمیم گرفتهایم فرم احراز هویتی طراحی کنیم که در آن شخص مدرک تحصیلی و سابقه کار خود را مشخص کند. در صورتی که برابر با شرایط استخدام باشد به شخص دسترسی دهیم تا بتواند فرم استخدام را مشاهده و ثبت کند و در غیر این صورت دسترسی به شخص داده نخواهد شد.
به عبارت دیگر شخص بایستی ابتدا عضو شود و در صورت تایید شدن به صفحهی ورود منتقل شود. ابتدا فرم استخدام آموزشگاه را طراحی میکنیم که فیلدهای درون آن به صورت اختیاریست و در اینجا با آن کاری نداریم اما برای طراحی فرم احراز هویت مراحل زیر را مطابق توضیحات بایستی انجام داد.
برای پیاده سازی فرمی تحت عنوان فرم ارزیابی طراحی کردهایم که در آن فیلدهای متن،ایمیل رمز عبور و تک انتخابی (دکمه رادیویی) برای دریافت نام و نام خانوادگی، ایمیل، رمز عبور، سابقه کار و تحصیلات استفاده خواهیم کرد همچنین فیلد "وضعیت" را قرار خواهیم داد و نام آن را تایید میگذاریم و در ادامه توضیح داده خواهد شد به چه دلیل در فرم قرار دادهایم.
بعد از ساخت فرم به زبانهی تنظیمات، منوی احراز هویت میرویم و مطابق تصویر زیر عمل خواهیم کرد. شناسه کاربری را برابر با "ایمیل" و رمز عبور را "رمز عبور" انتخاب میکنیم.
در ادامه به منوی دسترسی رفته و دسترسی عموم برای دیدن فیلد "تایید" را برخواهیم داشت. در این حالت افرادی که فرم ارزیابی را پر میکنند فیلد تایید را نخواهند دید. گزینهی قابل ویرایش بودن فرم خارج از سیستم را نیز فعال خواهیم کرد.
بعد از ذخیره به منوی ربات پیام رسانها رفته و در کادر "به" خود را انتخاب میکنیم و در کادر "پیام" متنی که لازم است را یادداشت میکنیم همچنین فیلد ویرایش فرم را قرار میدهم و اجرا در هنگام "ثبت فرم" را انتخاب خواهیم کرد.
زمانی که لینک ویرایش فرم را انتخاب میکنیم صفحهی زیر باز خواهد شد که حتما بایستی قابل ویرایش بودن فیلد تایید را فعال کنیم.
با انجام این کار زمانی که شخصی فرم ارزیابی را پر میکند در پیام رسانی که تنظیم شده پیام برایمان ارسال خواهد شد. با کلیک بر روی لینک ویرایش فرم متوجه خواهیم شد که شخص چند سال سابقه کار داشته و مدرک تحصیلیاش چیست. اگر مورد تایید باشد فیلد تایید را فعال خواهیم کرد و اگر نه که بدون انجام عملیاتی صفحه را ترک میکنیم.
در ادامه اگر شخص مورد تایید ما باشد بایستی برایش ایمیلی مبنی بر مورد تایید بودنش ارسال شود تا بتواند به صفحهی ورود رفته و وارد فرم استخدام شود و فرم را پر کند. به همین منظور از منوی ایمیل بایستی فرستندهی ایمیل را مشخص کنبم و در کادر "به" فیلد ایمیل را از بین فیلدهای فرم انتخاب کنیم. در کادر پیام متن مورد نظر و لینک احراز هویت را قرار دهیم.در ادامه مشخص کنیم که ایمیل در هنگام ویرایش فرم و با شرط اینکه دکمه تایید فعال شده باشد ارسال گردد.
بعد از ارسال ایمیل شخص با کلیک بر روی لینک احراز هویت کافیست ایمیل و رمز عبور خود را وارد کرده و وارد فرم استخدام شود.
فرم زیر جهت نمونه طراحی شده است. شماره موبایلی که به عنوان مثال خواهید دید در سیستم ثبت شده است تا با وارد کردن آنها بتوانید روند فرم احراز هویت را مشاهده کنید.