کاربرد و مزایا فیلد فرم در فرمساز

فیلد فرم چیست و کاربرد آن در انواع فرمهای مشاغل

فیلد فرم چه فیلدیست؟

"فیلد فرم" فیلدی است که به کمک آن میتوان اطلاعات ثبت شده در یکی از فیلدهای فرم دیگر را نمایش و انتخاب کرد و پس از انتخاب، اطلاعات فیلدهای دیگر را در همین فرم جایگذاری کرد.
استفاده از فیلد فرم در فرمسازها بسیار مفید است زیرا به کاربران این امکان را می‌دهد که اطلاعات خود را بدون تکرار وارد کنند و به صورت اتوماتیک از اطلاعات قبلی استفاده کنند. این نکته می‌تواند به بهبود تجربه کاربری کمک کرده و زمان و تلاش مورد نیاز برای تکمیل فرم‌ها را کاهش دهد.

فیلد فرم وسیله‌ای است که اجازه می‌دهد تا دو فرم یا بیشتر را به هم متصل کنند. این کار باعث صرفه‌جویی در زمان می‌شود که کاربر بخواهد اطلاعات یکسانی را در چند مرحله وارد کند و استفاده از این اطلاعات در چند فرم مختلف را میسر می‌سازد. به عنوان نمونه، اگر کاربر در فرم پیش‌ثبت‌نام، اطلاعاتی همچون نام، شماره تلفن و ایمیل را وارد کند، می‌توان به خودکار در فرم نهایی ثبت‌نام این اطلاعات را بارگذاری کرد.

 فیلد فرم

"فیلد فرم"به شما اجازه می‌دهد تا از اطلاعات فرم‌های ثبت شده دیگر استفاده کرده و آنها را در فرم جدید نمایش دهید یا آنها را به عنوان گزینه‌های انتخابی برای کاربر ارائه دهید. "فیلد فرم" ابزاری است تا اطلاعاتی که توسط کاربران در فرم‌های قبلی وارد شده‌اند، را نمایش دهد یا از آنها استفاده کند. این فیلد امکان انتخاب و یا نمایش اطلاعات مانند نام، ایمیل، شماره تلفن و سایر اطلاعات را فراهم می‌کند. از این مکانیزم می‌توان برای سهولت و سرعت بخشیدن به فرآیندهای ثبت اطلاعات و همچنین ارتقاء تجربه کاربری استفاده نمود. همچنین، فیلد فرم‌ به ما امکان می‌دهند که ارتباطات بین فرم‌ها را مدیریت کنیم. به عنوان مثال، می‌توان از اطلاعات یک فرم ثبت نام برای پرکردن خودکار فیلدهای فرم‌های دیگر مثل اطلاعات تماس استفاده کرد. این کار می‌تواند فرآیند ثبت اطلاعات را سریعتر و سهولت می‌بخشد.

کاربرد فیلد های فرم در اتصال دو فرم با یکدیگر فراتر از صرفه‌جویی در زمان است؛ این فرایند به کاهش خطاهای انسانی هنگام وارد کردن داده‌ها نیز کمک می‌کند. با تحویل مستقیم اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر، احتمال وارد کردن اطلاعات نادرست یا تداخل داده‌ها به حداقل می‌رسد. این امر منجر به افزایش دقت داده‌ها می‌شود، که در نهایت به تصمیم‌گیری‌های بهتر کسب‌و‌کار و افزایش رضایت مشتری می‌انجامد.این قابلیت در فرم‌های پیچیده که نیاز به جمع‌آوری داده‌های متعدد از کاربر دارند، اهمیت دوچندان پیدا می‌کند. شرکت‌ها می‌توانند فرم‌های ثبت‌نام، نظرسنجی‌ها، و فرم‌های سفارش محصولات را به طور همزمان مدیریت کنند و داده‌های مورد نیاز را به طور مؤثر جمع‌آوری نمایند. این روش از نظم بخشیدن به جریان کاری و کاهش کارهای تکراری حمایت می‌کند و به کسب و کارها اجازه می‌دهد تا روی کارایی بیشتر تمرکز کنند.


استفاده از فیلد فرم در فرمساز چه مزایایی دارد؟

  • کاهش تکرار اطلاعات
  • دسترسی سریع به اطلاعات اولیه
  • مدیریت آسان اطلاعات
  • تفکیک داده ها
  • متصل کردن چند فرم به هم
  • ثبت سریع اطلاعات
  • دریافت اطلاعات از فرم های فرعی

کاربرد فیلد فرم در فرم آنلاین

در مثالی ساده یک کارخانه در فرمی لیست کالاهای خود را به همراه مشخصات کالا ثبت می کند و حال این کارخانه به فرم دیگری به نام فرم ورود و خروج کالا از انبار نیاز دارد که آن را اینگونه طراحی میکند. با استفاده از فیلد فرم و اتصال آن به فرم لیست کالا در هنگام ثبت فرم ورود و خروج لیست کالاها را در اختیار دارد و در واقع لیست کالاها از فرم اولیه خوانده میشود. مزیتی که استفاده از فیلد فرم برای این کارخانه داشته ایست این است که در طراحی دو فرم، دو بار لیست کالا ها را وارد نکرده است و از طریق این فیلد به اطلاعات فرم دیگر دسترسی پیدا کرده است. نکته مهمتر این است که اگر در دو فرم لیست کالا وارد کنید و نیاز به تغییر داشته باشند در هر دو جا بایستی تغییر اعمال شود اما اگر با فیلد فرم ارتباط بین فرم ها برقرار کنید و نیازی به تغییر در لیست کالا باشد، فقط کافیست تغییر در فرم لیست کالا ها اعمال شود.

 فیلد فرم

فرم مشاوره آنلاینی را در نظر بگیرید که کاربران آن قصد مزاج شناسی دارند. طراح این فرم به طور کلی چند پاسخ مشخص بایستی به کاربر خود ارائه دهد. طراح فرمی را تحت عنوان پاسخ های آماده ساخته و در آن انواع مزاج ها و نکات پیشنهادی مربوط به آن را وارد میکند. فرمی دیگری طراحی میکند که دو مرحله دارد که مرحله دوم را از دید کاربر مخفی میکند. در مرحله اول فیلدهایی قرار میدهد که کاربر بخواهد وضعیت خود را شرح دهد. در مرحله دوم فیلد فرمی قرار میدهد و به فرم پاسخ های آماده متصل میکند تا بعد از ثبت فرم کاربر، طراح این قسمت را با توجه به وضعیت شخص پر کند و نتیجه را برای شخص ارسال کند. به همین راحتی با توجه به وضعیت شخص یکی از پاسخ های آماده را انتخاب و توضیحات نیز به طور اتوماتیک در جای خود قرار میگیرد.

 فیلد فرم

در مثالی دیگر یک مجموعه برای پشتیبانی کاربران از فرم آنلاین استفاده میکند. این مجموعه فرمی را طراحی میکنند و یک سری سوال رایج که معمولا کاربران در مورد آن ها سوال می کنند را در این فرم ثبت میکنند. و در فرمی دیگری که از این طریق کاربران سوال خود را مطرح میکنند فیلد فرم قرار میدهند و فرم را به فرم اولی متصل میکنند و این فرم را از دید کاربر مخفی میکنند. بعد از ثبت فرم دوم توسط کاربر، اپراتور اگر پاسخ سوال را در لیست اولیه داشته باشد میتواند از فیلد فرمول آن را انتخاب کند تا به صورت خودکار پاسخ شخص در فرم قرار گیرد و فرم را ثبت کند و البته بایستی تنظیم کند تا بعد از ثبت فرم، پاسخ برای کاربر ایمیل یا پیامک شود. به همین راحتی و فقط با چند کلیک پاسخ شخص را برایش ارسال کرده است و نیاز به تایپ پاسخ شخص برای دفعات متعدد نخواهد بود.

 فیلد فرم

شرکت های ارائه دهنده خدمات "فرم خرید اشتراک" را دارند و در این فرم کاربر این شرکت نوع پنل درخواستی، مدت اعتبار، اطلاعات هویتی مانند موبایل و کد ملی و … را وارد میکند و پنل خود را خریداری میکند. این شرکت فرم دیگری برای تمدید پنل تحت عنوان"فرم درخواست تمدید اشتراک " تهیه میکند تا کاربر بعد از اتمام دوره اعتبار پنل در صورتی که بخواهد اشتراک خود را تمدید کند از طریق این فرم اقدام کند. طراح فرم مجدد اطلاعات هویتی فرد را بایستی دریافت نماید اما با وجود فیلد فرم دیگر نیازی به این کار نیست. در این فرم با قرار دادن فیلد فرم و اتصال آن به فرم قبلی و دریافت یکی از اطلاعات مربوط به فرم قبلی که شخص ثبت کرده است، مانند نام باقی اطلاعات مربوط به شخص مانند کد ملی، شماره موبایل و… را در فرم تمدید جایگذاری کرد. با این کار به طور خودکار اطلاعات شخص در فرم دوم قرار میگیرد و نیاز به ثبت مجدد نیست.

 فیلد فرم

در بالا چند حالت از کاربردهای "فیلد فرم" در فرم های مختلف شرح داده شد. به طور کلی تمامی مشاغلی که فرم آنلاین میسازند و قصد دارند در حین ثبت فرم به فرم دیگری رجوع کنند و از اطلاعات ثبت شده در آن استفاده کنند کاربرد دارد. فرم ثبت قرارداد، گزارش کار پرسنل، فرم ثبت ماموریت، فرم سفارشات مشتری، فرم خرید کالا، فرم ارسال پیشنهادات، فرم دریافت نوبت پزشک، فرم ثبت اشکالات، فرم صورتحساب سالانه، فرم درخواست سرویس سالانه، فرم ارزیابی عملکرد، فرم بیمه نامه، فرم درخواست پرداخت، فرم نظرسنجی، انواع فرم آزمون، فرم مصاحبه و …. تنها برخی از فرم هایی هستند که "فیلد فرم" در آنها کاربرد دارد.

درنهایت، استفاده از فیلد فرم‌ها در تعامل دو فرم با یکدیگر به تعمیق بینش‌های استراتژیک کمک می‌کند. تحلیل‌گران داده می‌توانند از اطلاعات جمع‌آوری شده استفاده کنند تا روند رفتار مشتریان را درک کرده و الگوهای مفید را شناسایی کنند. این داده‌ها می‌توانند برای شخصی‌سازی ارائه خدمات و محصولات، همچنین ارتقاء استراتژی‌های بازاریابی استفاده شوند. به این ترتیب، فیلد فرم‌های وابسته تنها به صورت دیجیتالی سادگی ایجاد نمی‌کنند، بلکه به عنوان ابزاری قدرتمند برای افزایش تعامل و بهبود مستمر کسب‌و‌کار عمل می‌کنند.