اشتراک گذاری فرم ها
معرفی انواع روش های اشتراک گذاری فرم و پرسشنامه در فرم ساز تحت وب آنلاین
بعد از اتمام مراحل طراحی فرم و اعمال تنظیمات نوبت به اشتراک گذاری فرم آنلاین است تا در اختیار افراد جهت ثبت اطلاعات قرار گیرد و یا بعد از طراحی آزمون آنلاین بایستی سوالات در اختیار دانش آموزان یا دانشجویان جهت شرکت در آزمون و تکمیل اطلاعات قرار گیرد. در فرم ساز آنلاین فرم افزار قرار دادن فرم در اختیار افراد و یا اشتراک فرم به روش های متعددی امکان پذیر است که به شما این امکان را میدهد تا از هر یک از روش های اشتراک که برایتان مقدور است، استفاده نمایید. در ادامه انواع اشتراک گذاری فرم در فرم ساز آنلاین فرم افزار را مشاهده خواهید کرد.
اشتراک فرم و پرسشنامه از طریق شبکههای اجتماعی
به اشتراک گذاشتن لینک فرم از طریق شبکه های اجتماعی یکی دیگر از راه های اشتراک گذاری است، با استفاده از شبکه های اجتماعی که این روزها مخاطبین بسیاری به خود جذب کرده است می توانید لینک فرم خود را در این شبکه ها به اشتراک گذاشته تا مخاطبین شما وارد فرم شده و اطلاعات مورد نیاز را ثبت نمایند. همچنین لینک فرم را میتوان از طریق پیامک نیز ارسال کرد و یا در پیامک های تبلیغاتی که برای کسب و کارتان ارسال میکنید و پیامک های نظرسنجی که برای کاربران ارسال میشود لینک فرم قابل ارسال خواهد بود.
برای اشتراک گذاری فرم یا آزمون، کافیست به زبانهی "اشتراک" رفته و از منوی "لینک فرم"، گزینه "فرم همینجا قابل انتشار باشد" را فعال و لینک موجود در فیلد "لینک کوتاه فرم" را کپی و در شبکههای اجتماعی منتشر نمایید.
در صورتی که قصد دارید لینک فرم را از طریق "اینستاگرام" ارسال کنید بایستی از منوی گفته شده مانند تصویر زیر بر روی آیکن اینستاگرام کلیک کنید تا لینک فرم برایتان نمایش داده شود.
اشتراک فرم و پرسشنامه از طریق سایت
اشتراک از طریق سایت به سه صورت امکان پذیر است. با استفاده از ماژول وردپرس و جوملا فرم ساز میتوان فرم را درون سایت قرار داد از طریق آموزش دریافت افزونه نحوهی تنظیم را میتوانید مطالعه کنید. همچنین با استفاده از اسکریپت فرم میتوان فرم مربوطه را به نمایش درآورد.
در صورتی که یک سایت داشته و تمایل به این باشد تا فرم بر روی دامنه خودتان دیده و آدرس سازمانی سایت خودتان نمایش داده شود بایستی اسکریپت فرم را در آن قرار دهید. به همین منظور از زبانه ی اشتراک فرم و در بخش "قرار دادن کد" ،کد اسکریپت فرم را کپی کرده و در یکی از صفحات وبسایت خود قرار دهید.همچنین اگر وبسایت شما وردپرس یا جوملا است میتوانید به راحتی از افزونهی اتصال فرمافزار به وردپرس یا جوملا استفاده نمایید.
نکته: در صورتی اشتراک گذاری فرم از طریق سایت باشد بایستی از منوی لینک فرم، گزینه "فقط در سایت مشخص شده نمایش داده شود " را فعال و در کادر آدرس سایت را نیز وارد کرد. در این حالت لینک فقط در سایت مشخص شده به نمایش درخواهد آمد و در سایت دیگر و یا اشتراک شبکه های اجتماعی باز نخواهد شد.
شخصیسازی لینک اشتراک فرم
در سیستم فرم ساز فرمافزار امکان تغییر لینک اشتراک فرم وجود دارد اما این به معنای تغییر دامنه نیست. بر اساس نیاز میتوان قسمت انتهایی آدرس فرم را تغییر داد. به عنوان مثال نام مجموعه را با حروف انگلیسی قرار داد. برای انجام این کار از زبانهی اشتراک فرم و در منوی "لینک فرم" در کادر لینک کوتاه فرم، لینک فرم قرار دارد که با کلیک بر روی کلمه تغییر میتوان قسمت مشخص شده را به صورت دلخواه تعیین کرد. در صورت هر گونه خطا در آدرس وارد شده سیستم به شما اعلام خواهد کرد تا مجددا تلاش نمایید.
ایجاد زیر دامنه اختصاصی
قابلیت ایجاد زیر دامنه در فرم آنلاین به این معناست که کاربر میتواند یک زیر دامنه سفارشی برای دسترسی به فرم خود ایجاد کند. زیر دامنه بخشی از آدرس وب است که به عنوان شناسهای اختصاصی برای یک صفحه یا سرویس خاص استفاده میشود. با این ویژگی، کاربر میتواند آدرس فرم را شخصیسازی کرده و به شکل متمایزتری نمایش دهد. فقط کاراکترهای انگلیسی برای زیر دامنه مجاز هستند
برای ایجاد زیر دامنه اختصاصی، وارد بخش اشتراک گذاری فرم شده و گزینه "ایجاد زیر دامنه اختصاصی" را بزنید، در صورتی که قبلا اسم زیر دامنه را وارد کرده باشید لینک زیر دامنه برای فرم فوق ایجاد می شود در اگر نام زیر دامنه را ثبت نکرده باشید پنجره دریافت نام زیر دامنه (مانند تصویر زیر) نمایش داده می شود. و پس از وارد کردن نام زیر دامنه، در زدن دکمه تایید، لینک خروجی به شما نشان داده میشود؛ پس از تائید اگر با خطای عدم تایید مواجه شدید به این معناست که قبل از شما این زیردامنه توسط شخص دیگری انتخاب شده است و بایستی زیردامنه را تغییر دهید تا تایید شود.
بعد از تایید نیز اگر بخواهید نام زیر دامنه را ویرایش یا حذف کنید بر روی گزینه "تغییر زیر دامنه" کلیک کنید تا پنجره ویرایش زیر دامنه مانند تصویر نمایش داده شود
توجه: هر پنل فقط یک زیر دامنه اختصاصی میتواند داشته باشد. حال میتوانید تعریف کنید که همهی فرم های پنلتان این قابلیت را داشته باشند یا فقط یک یا برخی از آنها. برای اعمال زیر دامنه اختصاصی برای باقی فرم های پنل نیز مثل مرحله اول، "ایجاد زیردامنه اختصاصی" را از زبانه اشتراک همان فرم فعال کنید.
در صورتی که بخواهید به طور کلی زیر دامنه را برای پنل خود حذف کنید مانند تصویر زیر حذف را بزنید.
در صورتی هم که میخواهید زیر دامنه را صرفاً برای یک فرم خاص حذف کنید مانند تصویر زیر "حذف لینک" را بزنید
توجه:در هر حساب کاربری فقط یک فرم میتواند به عنوان "فرم اصلی" تعیین شود. مزیتی که فرم اصلی نسبت به سایر فرم های دیگر دارد این است که فقط با وارد کردن بخش زیردامنه در آدرس بار، مستقیما به فرم مد نظر خواهیم رسید و نیازی به وارد کردن بخشpath یا شاخه نیست.
به عنوان مثال: برای فرم "https://formafzar.com/form/9hamw" زیر دامنه "test" ایجاد کرده ایم.
پس این فرم به صورت "https://test.pal.ir/9hamw" قابل نمایش است.
در صورتی که این فرم به عنوان فرم اصلی ثبت شود، لینک این فرم به صورت "https://test.pal.ir" نیز در دسترس خواهد بود
نوشتن فرم کاغذی برا مشتریها سخت بود که بعد از صرف کردن غذایشان فرمی را برداشته و پر کرده و در صندوق نظرات بیندازند، ولی با روش جدید میزان ثبت فرم نظرسنجی بالا رفته و تاثیری زیادی در نوع سرویس و غذاهایمان داشته است.