سوال و جواب های متداول
یکی از فیلدها را حذف کرده ام الان اطلاعات ثبت شده اش هم حذف شده است، آنها را لازم دارم چکار کنم؟
وقتی فیلدی را حذف میکنید، اطلاعات ثبت شده اش نیز حذف می شود، در صورت نیاز، پشتیبان گرفته شده از اطلاعات برگشت داده می شود، ولی چون پشتیبان گیری در ساعت های مشخصی انجام می شود ممکن است تمام اطلاعات ثبت شده برگشت داده نشود و اطلاعات یک روز قبل برگشت داده می شود. در صورت نیاز باید در منوی پشتیبانی تیکتی برای برگشت اطلاعات ثبت نمایید.








